Îngrijire

 

Peste 90 % din produsele manufacturate de noi sunt făcute din materiale naturale, lână, mătase, bumbac. Un singur model poate fi făcut din trei tipuri diferite de material, de exemplu într-un tricou poate fi bumbac și mătase sau bumbac și lână. Gecile pot avea două tipuri de lână diferite și căptușeala din bumbac, buzunarele dintr-un alt tip de bumbac.

Am scris de mână pe eticheta fiecărui model în parte, lucru valabil pentru prima noastră colecție, care este modalitatea prin care hainele pot fi îngrijite și curățate.

Am recomandat pe etichetă îngrijirea să fie făcută cu grijă și delicatețe.

Marea majoritate a hainelor necesită spălare de mână, delicată, iar în unele cazuri spălarea trebuie să fie chimică.
Orice fel de fibră naturală necesită o îngrijire specială, așa cum orice lucru natural necesită o fărâmă de efort în plus. În egală măsură vei fi răsplătit prin energia bună și bunăstarea dintr-o fibră naturală.

Îți sugerăm așadar că spălarea manuală este cea mai adecvată și blândă soluție pentru Produsele pe care nu este specificată spălarea chimică.

– Rucsacii făcuți de noi sunt din material textil. Bumbac de cele mai multe ori cu căptușeala din vâscoză sau mătase. Recomandăm ca spălarea să fie făcută la program delicat sau chiar de mână. Atunci când alegi să speli de mână ai grjă să nu stroci produsul și ai grjă ca el să fie nu atârnat ci întins cu grijă pe un suport.

Cum oricând pot apărea erori ne asumăm și faptul că ele pot exista, vă oferim o garanție pentru aceste produse. Putem remedia în măsura în care se poate remedia, schimba în măsura în care produsul se poate schimba. Garanția o oferim este cu intenția de a putea purta lucrurile făcute de noi cât mai mult și cât mai bine.