Despre noi

blackshoes

 

Și despre lucruri făcute cu inima.

 

Magazinul în care tocmai ai intrat este un proiect făcut cu toată inima. A prins contur din dorință de a oferi bucurie, ce poate fi pusă într-un proces de fabricație atât de diferit de unul industrial. De la idee, la material, la execuție a durat mult, cu opriri, cu greutăți, cu frustrări și întârzieri, dar și cu multă încredere. Materialele și toate detallile sunt căutate și făcute cu toată dedicarea, pe care o oferi unui lucru la care lucrezi cu drag și ce îți dorești să ajungă să fie purtat tot cu drag de un alt om. Nu producem cantități mari, tocmai pentru a păstra atenția către detaliile, care ne plac atât de mult.

Am vrea să vă mai spun așa, dacă vreodată vor apărea greșeli din partea noastră vă rugăm să fiți blânzi, așa cum vom fi și noi și să știți că nu suntem perfecți nici noi și nici voi, păstrăm, însă, mereu vie dorința de a îmbunătăți ceea ce facem cu atâta pasiune.

Hainele au energia lor, ceea ce ajunge la voi este toată bucuria, pasiunea, și grija pe care o punem în întreg procesul prin care trece un material până la a se transforma într-o haină. Ne dorim ca ceea ce facem să schimbe măcar puțin lumea prin frumosul pe care îl poartă în fiecare cusătură. Ne dorim ca ceea ce ajunge la voi să vă aducă lumina din care suntem făcuți.